ECIT My Marketing

Samle alle dine digitale markedsaktiviteter

Gjennom ECIT My Marketing kan du administrere og overvåke annonsering gjennom medier som Facebook, Google, Instagram og LinkedIn, samt alt av norske nettaviser.

Annonsering på tvers av digitale medier

Det tar mye tid å administrere kampanjer, og spesielt om man er aktiv på tvers av flere medier. Gjennom My Marketing kan du administrere alle kampanjer på ett sted, og få verdifull innsikt om både organisk og betalt aktivitet i sosiale medier. Gjennom maskinlæring sørger My Marketing for at du får mest mulig for pengene, og avanserte kampanjeoppsett er gjort enkelt for alle.

Situasjonsbilde, ECIT My Marketing
Emilie og Georg MP

Webleads - Identifiser nettsidens besøkende

Se hvilke bedrifter som besøker nettsiden din, og gjør de om fra anonym trafikk til kvalifiserte salgsleads. Med avanserte filtre kan du leads-score alle besøkende basert på bedriftsdemografi og adferd på nettsiden. Sett opp automatiske rapporter, og generer leads til rett avdeling, hver eneste dag.

SEO - Hvordan er din rangering på Google?

God organisk rangering i de store søkemotorene er en komplisert oppgave. Søkemotorer som Google endrer algoritmene hele tiden, men det er en del punkter som alltid vil være viktig for god rangering. Gjennom ECIT My Marketing får du konkrete forbedringsområder din bedrift bør gjøre, og kan samtidig overvåke egen rangering sammenlignet med konkurrenter på viktige søkeord og -fraser.

Analyse av digital tilstedeværelse

Hvordan presterer din bedrift egentlig digitalt? Hvor sterkt står din merkevare mot konkurrenter, og hvor stor rekkevidde har dine organiske og betalte aktiviteter? 

I ECIT My Marketing kan du analysere alle digitale markedsaktiviteter, og få svar på hvilke aktiviteter som faktisk når målgruppen og som konverterer fra visninger og klikk til leads og salg.

Leadbooster Affiliate Partner
form icon, Leadbooster

Har du spørsmål om ECIT My Marketing?