Leadbooster logo

Samle alle dine digitale markedsaktiviteter på ett sted

En markedsførers beste venn er et system som gjør all markedsføring enklere. Leadbooster er et slikt system!

Leadbooster SoMe

Sosiale Medier

Samler alle aktiviteter fra sosiale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn og Tvitter på ett sted. Her kan du se utvikling av antall følgere, engasjement, samhandlinger, rekkevidde og likes. Denne informasjonen kan du få dagsbasis, per innlegg eller totalt, og gir deg en stor kraft i å stake ut en videre kurs for hvilket innhold du bør dele i sosiale medier.

Annonsering på tvers av digitale medier

Det tar mye tid å administrere kampanjer, og spesielt om man er aktiv på tvers av flere medier. Gjennom Leadbooster kan du administrere alle kampanjer på ett sted, og få verdifull innsikt om både organisk og betalt aktivitet i sosiale medier. Gjennom maskinlæring sørger Leadbooster for at du får mest mulig for pengene, og avanserte kampanjeoppsett er gjort enkelt for alle.

SEO - Hvordan er din rangering på Google?

God organisk rangering i de store søkemotorene er en komplisert oppgave. Søkemotorer som Google endrer algoritmene hele tiden, men det er en del punkter som alltid vil være viktig for god rangering. Gjennom Leadbooster får du konkrete forbedringsområder din bedrift bør gjøre, og kan samtidig overvåke egen rangering sammenlignet med konkurrenter på viktige søkeord og -fraser.

Analyse av digital tilstedeværelse

Hvordan presterer din bedrift egentlig digitalt? Hvor sterkt står din merkevare mot konkurrenter, og hvor stor rekkevidde har dine organiske og betalte aktiviteter? 

I Leadbooster kan du analysere alle digitale markedsaktiviteter, og få svar på hvilke aktiviteter som faktisk når målgruppen og som konverterer fra visninger og klikk til leads og salg.

Leadbooster Affiliate Partner
form icon, Leadbooster

Har du spørsmål om Leadbooster?