Leadbooster logo

Ta en helsesjekk av din nettside/nettbutikk

Få verdifull teknisk innsikt om ytelsen til din nettside, definert av over 50 parametre. Vi identifiserer og bryter ned alle problemer nettsiden har, slik at du enkelt kan løse konkrete utfordringer.

Samlet helsesjekk

Samlet helsesjekk

Få en samlet helsesjekk av din nettside/nettbutikk. Her for du en oversikt over hvilke områder som bør forbedres, og du kan enkelt klikke deg videre til de enkelte områdene med utfordringer.

Desktop-optimalisering

Se hvordan din nettside/nettbutikk presterer på desktop. Her kan du se detaljer helt ned i hvilket bilde som er lastet inn med for stor oppløsning, og dermed bruker unødvendig lang lastetid. 

 

Lav lastetid er et av de viktigste punktene å få på plass for å rangere godt på Google. 

Desktop-optimalisering

Mobil-optimalisering

Se hvilke utfordringer din nettside/nettbutikk har ved visning på mobil. Du kan også se hvilke tester som er gjort, hvor resultatet er godt. 

 

Et godt tips ved optimalisering av mobilsider, er å ikke bruke de samme bildefilene som på desktop. Du må gjerne bruke like bilder, men last opp bildene med tilpasset oppløsning, slik at du ikke har for tunge bildefiler. 

Ta en gratis helsesjekk

SEO - Hvordan er din rangering på Google?

God organisk rangering i de store søkemotorene er en komplisert oppgave. Søkemotorer som Google endrer algoritmene hele tiden, men det er en del punkter som alltid vil være viktig for god rangering. Gjennom Leadbooster får du konkrete forbedringsområder din bedrift bør gjøre, og kan samtidig overvåke egen rangering sammenlignet med konkurrenter på viktige søkeord og -fraser.

Har du allerede tilgang til Leadbooster?

Har du bruker-relaterte spørsmål om systemet, finner du svar på de vanligste spørsmålene på vår dokumentasjonsside.

form icon, Leadbooster

Har du spørsmål om Leadbooster?