Leadbooster logo

Leadbooster affiliate partner program

Leadbooster affiliate partner program ble lansert for å assistere partnere som hjelper andre bedrifter med å lykkes med onboarding og daglig bruk av systemet. Det er gratis, og vi tilbyr 30 % gjentagende kommisjon for alle nye kunder.

Situasjonsbilde, ECIT My Marketing

Fordeler

Som Leadbooster affiliate partner får du en rekke fordeler, som provisjon av inntekt, premium support og tidsbegrensede kampanjer som utelukkende er for affiliate partnere.

Krav til partnere

For å bli en godkjent partner, må du møte følgende kriterier:

1) Være en aktiv bruker av Leadbooster selv

2) Selskapet må ha vært aktivt i minimum 12 mnd

3) Legge inn en Leadbooster-link på din nettside

Ønsker du å bli en Affiliate/Partner?

Søknadsprosessen for å bli en partner er enkel, og du må begynne med å fylle inn et søknadsskjema. Videre vil vi kontakte deg for flere opplysninger, og dernest legge en felles plan for hvordan du kan tilnærme deg ditt marked. 

Søk om partnerskap

Fordeler med partnerskap

Provisjon:

Motta 30 % provisjon på gjentagende omsetning fra nye kunder du bringer til Leadbooster. 


Prøv vår provisjonskalkulator.

Premium support:

Alle affiliate partnere og deres kunder får automatisk premium support inkludert i deres abonnement uten ekstra kostnad. Dette inkluderer support per telefon, samt høyeste prioritet på e-post og chat.

Tidsbegrensede kampanjer:

Affiliate partnere vil bli inkludert i tidsbegrensede kampanjer. Disse vil bestå av kampanjer hvor dine kunder kan få spesialpriser, eller du en begrenset periode kan få en høyere provisjonsprosent enn normalt. 

form icon, Leadbooster

Har du spørsmål om Leadbooster?